Young Living

 
yl-distributor-logo-sv.jpg

dsc-2329-kopia.jpg 

Egle Stanelyte

Webbsida: Young Living Essential Oils Självständig Distributör

 Sponsorns / Värvarens ID-nummer 1186745

 Young Living är det enda företaget inom eteriska oljor som äger, driver och kontrollerar sina egna gårdar och destillerier, samt levererar eteriska oljor, kosttillskott, kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet och har unika lösningar för en hälsosam livsstil. Här finns kurer för alla slags hälsobesvär. 

Välkommen att köpa produkterna av mig till detaljhandelspris eller spara 24% av priset genom att registrera dig här .

Klicka på: En medlem berättade om det och jag har deras ID-nummer: Mitt Sponsor ID / Värvarens ID-nummer 1186745 och handla på hemsidan själv till ett redovisat grossistpris och få en chans till provision och bonus.

Obs! Du bestämmer själv om du vill handla något och i så fall hur mycket och när du vill handla. Handlar du för en viss summa, så får du gratis produkter, handlar du varje månad (Autoship) så får du även en lägre frakt.

Mer överkomliga priser ger dig välbefinnande inom räckhåll.

 Jag hjälper dig med beställningen via telefon om du vill, för det kan vara lite svårt första gången.

 Varmt välkommen med frågor om produkterna och beställningen.

Tel.  070-06 234 95

eglespyglys@yahoo.se

Välkommen till familjen!

 

Aktuella erbjudanden på Young Living Essential Oils

Kampanjer

dsc-0032.jpg

Nedan hittar du några av de populäraste produkterna som jag har hemma, annars beställs de från hemsidan och levereras inom några dagar.

NingXiaRed

ComforTone

MultiGreens

Pepparmynta

Panaway

Thieves

Eteriska oljor 

Doftspridare

 

young-living-essential-oils.jpg

Young Living har ett brett sortiment med 100 % rena eteriska oljor av hög terapeutisk klass, oljorna är framtagna utan kemikalier från växter som odlats i jord av hög kvalitet och skördats vid exakt rätt tidpunkt. Den penetrerande karaktären som dessa oljor har ökar verkligen möjligheten för oljorna att bli effektiva. Oljorna blir snabbt verksamma i kroppen när de appliceras på huden. En olja som masseras in under fötterna är utspridd i alla kroppens celler inom 21 minuter. Oljorna är mycket dryga och en droppe räcker länge.

directapplication.jpg

Terapeutiska oljor är mycket aromatiska och därför kan många fördelar nås genom att helt enkelt andas in dem. Oljornas levande molekyler, renhet och höga frekvens gör det möjligt att genom doften (via näsan) stimulera amygdala positivt. Amygdala är en körtel mitt i hjärnan, där vi samlar alla trauman och minnen.

OBS! Dessa oljor skall inte förväxlas med syntetiska oljor eller andra eteriska aromaoljor som säljs i handeln med syfte att användas i en aromalampa där ett värmeljus värmer.

 

Young Living bildgalleri 

 

/young-living-2014.jpg

2014 04 26

Med den amerikanska Royal Crown Diamond medlemmen Marcella Vonn Harting på Gallaöppningen av den Svenska Marknaden i Göteborg, på Clarion Hotel Post.

 

 

 2013-09-25-06-48-05.jpg

2013 09 24

Med den amerikanska Royal Crown Diamond medlemmen Marcella Vonn Harting och hennes son Platinum medlemmen Dallas Harting på Young Living introduktionsmöte i Helsinborg på Radisson Blu Scandinavia Hotell.

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)