Thieves

thieves.jpg  Thieves eterisk oljeblandning 15ml

 
 Översikt: Thieves® skapades med utgångspunkt från forskning om fyra tjuvar i Frankrike som skyddade sig med nejlika, rosmarin och andra väldoftande växter då de rånade pestoffer. Den här patentskyddade blandningen har universitetstestas och är påvisat effektiv när det gäller att skapa ett stärkt immunsystem och en bättre hälsa.
Thieves® oljeblandning ingår i Thieves® hushållsrengöring, Thieves® spray, Thieves® våtservetter, Thieves® pastiller, Thieves® Dentarome Plus™ och Thieves® Dentarome Ultra™ tandkräm samt Thieves® Fresh Essence Plus™ munvatten.
 
Användning: Används som kosttillskott, för aromatiskt bruk eller för lokal applicering.  Vid användning som kosttillskott ska du späda ut en droppe i drygt 1 dl vätska, tex soja- eller rismjölk.
 Sprid  i en doftspridare under korta perioder (högst en halvtimme) på arbetet eller i hemmet för att skydda sig mot virus och bakterier samt för att fräscha upp luften. Eliminera mögel i hushåll genom att sprida doften i 24-48 timmar i sträck.
Ta en kapsel med några droppar av Thieves dagligen för att stärka immunförsvaret. Kapslarna finns att köpa. Alternativt droppa oljablandningen på brödet eller i mjölken.
Vid ont i halsen och för munvård gurgla vatten med en droppe Thieves eller lägg en droppe längst bak på tungan.
Droppa 2 droppar på tungan och pressa tungan mot gommen i en stund mot huvudvärk.
Applicera Thieves olja på botten av fötterna för extra skydd under vinter. 
Sätt en droppe på din tandborste efter tandborstingen, det håller bakterierna i schack.
Inhalera Thieves mot allergier.
 Droppa några droppar på en bommulstuss och lägg i torktumlaren för att fräscha upp tvätten eller i luftventilen på hotellet.
Blanda några droppar i en sprayflaska med vatten och spraya i luften, i  garderoben, på tvätten, särskilt på handukarna, på mattorna eller i bilen för att ta bort dålig lukt.
Använd utspädd för att avlägsna fett, mat  och husdjur fläck på mattan.
Använd outspädd för att rengöra tuffa områden så som ugnar och rostiga metal.
Rengör diskmaskinen och tvättmaskinen genom att spaya inuti där bakterierna trivas i fuktig miljö.
Eventuell hudkänslighet.  Om du är gravid eller under läkarvård ska du först rådgöra med läkare. Späd alltid före applicering på huden eller vid oralt intag.  Förvaras oåtkomlig för barn.
  
Ingredienser: Nejlika (Syzygium aromaticum), citron (Citrus limon), kanel (Cinnamomum verum), eukalyptus och rosmarin (Rosmarinus officinalis CT 1,8 cineol).

 
 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)