Behandlingar

 

logga.jpg

Varje person är unik och ingen massage är någon annan lik.

 Vid uteblivet besök - avgift 200 kr

.....

Klassisk massage

Med mjuka grepp behandlas dina muskler, bindväv, senor och ligament som påverkar blod-, lymf- och nervsystem. Jag använder individuellt anpassade tryck, lätta knådande grepp, töjningar, pressur på triggerpunkterna eller akupunktur. Massage ger både fysiskt, psykiskt  och emotionellt välbefinnande.

Massageterapi kan vara ett kraftfullt tillskott för ett hälsosamt liv när den kombineras med äkta eteriska oljor. Jag använder enbart Young Livings exklusiva eteriska massageoljor. Du kan köpa dem av mig om du vill stärka kroppen och sinnet eller underlätta en läkeprocess som följd efter massage.

Terapeutiska eteriska oljor vid ömma och spända muskler: Lavendel, Vintergröna , Mejram, PepparmyntaAroma Siez, PanAway, Deep Relief Roll-on

Jag använder enbart terapeutiska  massageoljor från Young Living.

40 min - 390 kr

70 min - 590 kr

Boka tid

...............

 

Gravidmassage

zuperbox-gravidmassage-presentkort.jpg

Då vikten ökar, får nära 85% av alla som väntar barn ont i ländryggen. Du ligger på madrassen bland massa kuddar och känner dig bekväm och ompysslad. Så tar jag en rygg/nack-halva i taget och utför en väldigt mjuk, försiktig och avslappnande massage utan hårda tryck och töjningar. Jag använder eteriska oljor från Young Living, speciellt anpassade för gravida.

Forskning visar att regelbunden massage minskar din oro, sänker stresshormonerna och du har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Skönt, avkopplande och både smärtlindrande och förebyggande. Faktum är att det lugnande hormonet oxytocin, utsöndras.

Eteriska oljor från Young Living som höjer och balanserar humöret hos modern: Lavendel, Gentle Baby, Geranium, Valor, Inner Child. Lavendel och kan reducera hudbristningar i huden och öka hudens elasticitet. Du kan även köpa oljorna av mig. 

Massage rekommenderas inte under den första graviditetstiden, så vänta tills v.12 har gått.

 70 min - 590 kr 

Boka tid

.................

 

Lymfdränagemassage, Fibromyalgimassage

Lymfdränagemassage är en massageform som är speciellt utformad för att underlätta och öka lymfcirkulationen. Den verkar snabbt avsvällande och är lämplig för Dig som har problem med svullna armar eller ben, Dig som har fått lymfkärl bortopererade i samband med t.ex. bröstoperation och Dig som genomgått fettsugning.

Denna massageform är också speciellt lämpad för gravida, då den är mycket mjuk och försiktig och dessutom kan avhjälpa graviditetssvullna ben.

Stimulerande och utrensande terapeutiska eteriska oljor från Young Living vid lymfdränagemassage: Citron, Valor, Thieves, Sandelträ, Apelsin, Grapefrukt, CypressAroma Life.

Fibromyalgimassage är en variant av klassisk massage som är speciellt lämplig för personer med fibromyalgi, reumatism eller andra smärtsyndrom.

Behandlingen består av långa strykningar i akupunktursystemets riktning över stora delar av kroppen samtidigt. Det ökar blodgenomströmning och lymfcirkulation samt stärker upp akupunktursystemet vilket gör att immunförsvaret stärks och läkningsprocessen påskyndas. Beroende på smärtan så utför jag även en lättare klassisk massage.

Smärtstillande och inflamationsdämpande terapeutiska eteriska oljor från Young Living vid fibromyalgimassage: PanawayThieves, Endoflex, Deep Relief Roll-on, Vintergröna, Mejram

För bästa resultat krävs regelbunda behandlingar.

40 min - 390 kr

70 min - 590 kr

 

Boka tid

..............

 

Massage med varma stenar

En avslappnande, rogivande massage som är något utöver det vanliga.

Massage utförs med hjälp av varma vulkaniska stenar vilket förbättrar blodflödet och relaxerar dina muskler. Cellernas ämnesomsättning ökar och därigenom den hastighet med vilken kroppen omsätter näringsämnen och toxiner. Värmen ökar lymf-flödet och därigenom avgiftning, rengöring och eliminering. Ger djup avslappning i muskler, hjälper till att lindra stress och spänningar. Skapar en känsla av balans och harmoni. 

40 min - 490 kr Boka tid

10-hot-stone-massage.jpg

..............

 

Aromaterapi. Regndroppsmassage

Medicinsk aromaterapi är mycket kraftfull behandlingsform som passar både för människor och djur

Du är bara så gammal som din ryggrad är flexibel.        

Prova en balanserande, renande och avslappnande aromaterapibehandling längs ryggraden och reflexpunkterna på fötterna med hjälp av Vita Flex Tekniken (vitalitet via reflexerna) och 9 kraftfulla eteriska oljor från Young Living.

Metoden hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvaturer genom att man använder sig av eteriska nyckeloljor mot virus, bakterier och inflamationer. Den har hjälpt många fall av skolios, kyfos och kroniska ryggsmärtor eller enbart för att bli av med onödig stress.

För bästa resultat krävs regelbunda behandlingar.

40 min - 490 kr

Boka tid

 

regndroppsteknik.jpg

Terapeutiska eteriska oljor från Young Living främjar immunsystemet, andningen, musklerna, lederna, skelettet och matsmältningen samt balanserar energin, lyfter humöret, återställer lugnet och ökar koncentrationsförmågan.

Kanske det allra bästa och effektivaste sättet att behandla scolios, nackspärr, diskbråck, ischias m. fl. rygg- och nackproblem. Samtidigt en underbart mjuk, väldoftande och avslappnande behandling som även påverkar känslocentrum.

Raindrop Technique stimulerar läkning på flera sätt:

  • Dödar övervintrande bakterier och virus  längs ryggraden
  • Rättar spinal krökning
  • Lindrar inflammation och smärta
  • Lugnar nervsystemet
  • Varvar ner och stramar ömma muskler, senor och ligament
  • Balanserar och harmoniserar energi-och strukturella system i kroppen
  • Producerar djup avslappning och underlättar frisläppandet av envisa känslor
  • Förbättrar immunitet och renar kroppen från gifter

Resultaten kan vara i timmar, dagar eller till och med år, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas balans.

 regndropp.jpg

Raindrop Technique

· Valor är den första och viktigaste olja som används i denna behandling eftersom den fungerar på fysiska och känslomässiga nivåer, stödjar kroppens elektriska och energetiska anpassning och lindrar smärta längs ryggraden.

· Oregano fungerar tillsammans med timjan för att stärka immunförsvaret och för att angripa bakterier och virus. Stimulerar receptorer, dödar patogener och hjälper smälta giftiga ämnen på receptorställen. Oregano kan också fungera som en antiseptisk för andningsorganen, hjälper balansera ämnesosättningen.

· Timjan hjälper till att övervinna fysiska svaghet och stärka immunförsvaret. Dödar patogener och smälter avfall och giftiga ämnen på receptorställen. Timjan stärker andningssystem, matsmältningen, nervsystemet och andra kroppsfunktioner.

· Basilika avkopplande för spastiska muskler, stimulerar nerverna och binjurarna. Stärkande för både kropp och själ. Vid lokal användning har den en uppfriskande effekt på sinnet och ger mental skärpa.

· Cypress används för sina anti-bakteriella, antimikrobiella och urindrivande egenskaper. Dessutom, kan den fungera som ett avsvällande medel för cirkulationssystem och lymfatiska system. Cypress friskar, lindrar och stramar upp. Den är behaglig under den kalla årstiden och bra för matsmältning och andning, samt för fet och oren hud.

· Vintergröna lindrar värk i kroppen och stödjer kroppens naturliga försvarsmekanismer, kan ta bort obehag i samband med inflammation i ben, muskler och leder. Dess främsta (naturlig) beståndsdel, metylsalicylat, har en kortison-liknande aktivitet. Det kan också hjälpa rena lymfsystemet.

· Mejram är muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän.Ger energi vid stress och svaghet.

· Pepparmynta är antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Arbetar bra med andra oljor. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

· Aroma-Siez - en oljablandning av basilika, cypress, mejram, lavendel och pepparmint. Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador, trötthet och stress.

 ·Ortho Ease massageolja - en oljeblandning av vetegroddsolja, vindruvsolja, sötmandelolja, olivolja. Innehåller eteriska oljor: björk, enbär, mejram, röd timjan, vetiver, pepparmint, eucalyptus och citrongräs. Lindrar muskelvärk, sportskador, vrickningar och mindre svullnader.

· Mejram lindrar muskelspasmer. Stärker muskler. En rogivande olja med värmande effekt på både kropp och själ. Den lugnar spända muskler efter träning och är gynnsam vid tillfälliga nervösa spänningar.

· Aroma Siez en kraftig kramplösande blandning av eteriska oljor som kan bidra till att relaxera ömma, spända eller inflammerade muskler, lugnar nerver.

· Pepparmynta lugnar och stärker nerverna, minskar inflammationer, och är mycket effektiv för andningsorganen. Den har också en synergistisk och förstärkande effekt på alla andra oljor.

· Ortho Ease hjälper slappna av alla muskler i ryggen och minskar stress,  artritsmärta eller spänningar som kan finnas. Lugnande blandning av vegetabiliska oljor och terapeutiska eteriska oljor av vintergröna, Eucalyptus globulus, timjan, enbär, citrongräs, Eukalyptus radiata, pepparmynta, mejram och vetiveria.

Titta gärna på ett videoklipp och se hur det går till. Vill du se hela behandlingen, klicka sedan på Part 3 osv

 

 

 

..............

 

Energimassage

Massage utförs utanpå kläderna, sittande i en massagestol. I massagen behandlas akupunkturpunkter främst på rygg och armar men även på huvud och ben/fötter. Det används inga oljor och du blir lika ren och fräsch efter behandlingen som innan.

Genom lätt tryck på energipunkterna, som ligger i meridianer tar man bort blockeringen och energiflödet kommer igång igen. Kroppen kommer i bättre balans och man kan bli väldigt pigg av energimassage.

msf0.jpg

 

25 min - 250 kr

..............

 

Öronljusbehandling

En gammal folkmedicinsk metod utgörs med hjälp av speciellt utformade brinnande vaxljus. Lågan skapar vakuumsug (skorstenseffekt) och "drar ut" föroreningar, vax, infektionsrester ur örat.

/oronljus-hur-fungerar-dom.jpg

Öronljusbehandlingen är speciellt bra till:
- Lindrar och verkar avslappnande
- Rengöring av hörselgångarna
- Vaxproppar
- Kroniska öroninflammationer
- Hörselnedsättning
- Klåda, irritationer, eksem i öron och bihålor
- Tinnitus/öronsusningar, tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation

20 min - 200 kr

i samband med massage - 180 kr

...............

 

Presentkort

Presentkort på massage eller yogaklass och varför inte på båda och!

Välj mellan hälsosam klassisk massage, njutbar Hot stone massage eller läkande Regndroppsmassage.

Ge bort ett yogapass eller hela 10!

Kanske en produkt från Young Living för bättre fysiskt, mentalt och känslomässigt välbefinnande.

massage-1.jpg

 

 

Jämför tjänster på nätet Localears.com

 

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)